Danmark har skiftet de normale dagligvarebutikker ud med de digitale. Der er faktisk en lang række gode ting ved at købe dagligvarer digitalt. Mere end 22 procent af danskerne gør allerede nu deres vareindkøb over nettet. Hvis det fortsætter, så vil man se mange fysiske supermarkeder dreje nøglen om i fremtiden.

ImageHandler

Nu om stunder, hvor tiden er en mangelvare, så er madvareindkøb og det at lave mad nogle tidstyve. Det skal med andre ord være let. Specielt det at købe ind er noget danskerne forbinder med stress i en hektisk dagligdag, hvor karriere, uddannelse, familie, løb og fritidsinteresser skal prioriteres. Derfor er det mere bekvemt at lave sine indkøb i der hjemme med 22 museklik og få det kørt til din dør dagen efter.

Når vi kigger på de digitale madfirmaer, så er især madkasser blevet en succes. Allerførst kom til grøntsagskasser og frugtkasser Danmark, men de senere år er færdige måltidskasser blevet et hit. Med disse får du sendt mad til 1 uge – 1 pose til hver dag. derved eliminerer du madspild, fordi man ikke brænder inde med 7 bagekartofler eller det der er værre.
En lille pulsering vi ser i markedet er halvlavet mad, som sælges i alubakker, der blot skal afbages. Der er en umulighed på leveringen i landet fra det køkken, hvor det er blevet forstegt, pga. hygiejne. Men vi tiljulber det. Især nytårsmenuen er populær.
Og så har vi også taget Davli, Nemlig og alle de andre digitale supermarkeder til os. De netbaserede dagligvarebutikker har dog rum til at gøre tingene bedre. Markedet er stadig umodnet, men vi er bedøvende, for fordelene har for længe siden udkonkurreret alle bagdelene. Den øgede købelyst betyder nemlig også at leveringspriserne sænkes og derfor kan fragtomkostninger ikke være en undskyldning for ikke at shoppe ind hos de webbaserede supermarkeder.

Sortimenter og nicheprodukter

Hvad enten du er på diæt, er glutenfri, raw-fooder eller noget fjerde, så kan man købe det ved de mange leverandører af måltidskasser og online supermarkeder. Find det koncept, som passer til dine behov. Og varehylderne bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke udfordret af plads, som et normalt supermarked. Mulighederne er med andre ord endeløse.

Levering til dig
Hvis man ser væk fra de mindre øer, så er langt de fleste udbydere vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder diverse muligheder for at tilgodese, at din leverance er nem og kvalitetssikret. Med tøris, nøjagtig levering og madposer, så er man sikker på at få varerne helskindet frem. Og du behøver ikke være hjemme når varebilen kommer. De kan bare placere varerne i din garage, ved havelågen eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan ved nogle madfirmaer bede dem stille madvarerne i køl mod betaling.
Mange oplever desuden at bruge mindre ved at købe ind online, da de går udenom ligegyldige køb, plastikposer, benzin og spotvarer.
Overvejer du at købe dagligvarer til døren via nettet er der masser af konkrete fordele. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der masser af gode startpakker for ikke tidligere kunder hos de andre madfirmaer.